Event Info

Dit jaar vier jij Hemelsvaartsdag als nooit tevoren. Op donderdag 18 mei 2023 knallen we met ZEEVONQ OUTDOOR de start van het strandseizoen in! Met je voeten in het zand, een paar koude drankjes in de hand en je vrienden vooraan op de dansvloer, kun jij er helemaal tegenaan.

 

Let op de deuren sluiten om 17:00 uur zorg ervoor dat je hiervoor binnen bent

FOOD & DRINKS

Tijdens ZEEVONQ OUTDOOR zal er geen sprake zijn van honger of dorst. Met verschillende bars voorzien wij jou van heerlijke koude dranken. Ook kun je bij onze Cocktailbar terecht voor iets sterkers of iets zoets. Smoke Style heeft zijn grootste BBQ naar het strand gebracht voor de lekkerste pulled chicken of pork burgers! Natuurlijk kun je ook terecht voor een lekkere portie friet of een Vietnamese loempia.

LEEFTIJD

ZEEVONQ OUTDOOR is toegankelijk vanaf 23 jaar. Geldige legitimatie is verplicht.

LOCATIE & PARKEREN

Beachclub Breez
Verlengde Strandweg 1
‘s-Gravenzande

Wij adviseren om met de fiets naar Beachclub Breez te komen. Bij de strandopgang is een fietsenstalling aanwezig. Mocht je toch met de auto komen, dan is parkeren ook mogelijk op de parkeerplaats. Parkeren is de eerste 2 uur gratis en daarna 0,50 cent per half uur. Een dagkaart kost EUR 4,00. Betaald parkeren is alleen mogelijk tussen 08:00 – 19:00 uur. Buiten deze tijden is het gratis.

MUNTEN

Voor Food & Drinks kun je bij een van onze muntenbalies ZEEVONQ OUTDOOR munten halen. Hier kun je met Pin of Cash betalen. Kleine tip: vaak gaat de Cash Only muntenbalie toch het snelst ;).

LOCKERS

Er zijn kluisjes aanwezig in de strandtent. De kosten van een kluisje zijn 9,75 euro exclusief borg.

CONTACT

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op via info@beachclub-breez.nl. Happy to help.